026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Open Dag zaterdag 7 oktober

Open Dag zaterdag 7 oktober

Datum: 25-09-17

In december bestaat onze kliniek al weer TIEN jaar en dat willen we natuurlijk niet zo aan ons (en u natuurlijk) voorbij laten gaan. 

In december bestaat onze kliniek al weer TIEN jaar en dat willen we natuurlijk niet zo aan ons (en u natuurlijk) voorbij laten gaan. Omdat we niet to december willen wachten om ons jubileum te vieren, organiseren we op zaterdag 7 oktober een Open Dag  van de kliniek.
 Vanaf 12 uur staat de koffie/thee en lekkers voor dier en mens klaar. U kunt o.a. een kijkje nemen achter de schermen, er is een dierenfotografe aanwezig,  de dierenambulance staat voor de deur, kids kunnen geschminkt worden, er is een prijsvraag, gratis voedingsadvies, worstenproeverij en nog veel meer ..

Wees welkom en laat u verrassen! 

Terug naar de vorige pagina

Recent nieuws

Tijd voor de lange termijn aanpak van VUURWERKangst!

Sinterklaas is nog niet eens in het land (al wordt er wel heel wat pepernoten weggesnoept :)) maar voor onze huisdieren wordt het al weer tijd om aan Oud en Nieuw te denken! Ook 2018 wordt ongetwijfeld knallend ingeluid en daar raken veel dieren van in paniek. Er zijn twee manieren om uw huisdier gedurende deze periode te begeleiden: met de lange en met de korte termijn aanpak. De lange termijn aanpak kunt u het beste al voor de Sinterklaas mee beginnen!

Lees meer