026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Nieuws » Open Dag zaterdag 7 oktober

Open Dag zaterdag 7 oktober

Datum: 25-09-17

In december bestaat onze kliniek al weer TIEN jaar en dat willen we natuurlijk niet zo aan ons (en u natuurlijk) voorbij laten gaan. 

In december bestaat onze kliniek al weer TIEN jaar en dat willen we natuurlijk niet zo aan ons (en u natuurlijk) voorbij laten gaan. Omdat we niet to december willen wachten om ons jubileum te vieren, organiseren we op zaterdag 7 oktober een Open Dag  van de kliniek.
 Vanaf 12 uur staat de koffie/thee en lekkers voor dier en mens klaar. U kunt o.a. een kijkje nemen achter de schermen, er is een dierenfotografe aanwezig,  de dierenambulance staat voor de deur, kids kunnen geschminkt worden, er is een prijsvraag, gratis voedingsadvies, worstenproeverij en nog veel meer ..

Wees welkom en laat u verrassen! 

Terug naar de vorige pagina

Recent nieuws

Wist u dat titeren ook bij Dijkstra Dierenkliniek mogelijk is? Met de vaccicheck kunnen we een titerbepaling doen waarmee we  testen of de 'cocktail' vaccinatie nog voldoende bescherming biedt of dat herhaling weer nodig is.

Titeren- Vaccineren op maat!

Wist u dat titeren ook bij Dijkstra Dierenkliniek mogelijk is? Met de vaccicheck kunnen we een titerbepaling doen waarmee we testen of de 'cocktail' vaccinatie nog voldoende bescherming biedt of dat herhaling weer nodig is.

Lees meer