026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers » Team

Team

Bij Dijkstra Dierenkliniek is een dierenarts werkzaam en twee assistenten/paraveterinairen. Het team streeft ernaar moderne diergeneeskunde te bedrijven door de laatse ontwikkelingen op de voet te volgen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede sfeer op de praktijk.  Mensen moeten zich welkom voelen en ons te allen tijde kunnen raadplegen.

 

    Hanny Dijkstra, dierenarts

 

Hanny.jpg

 

Mijn naam is Hanny Dijkstra en ik ben in juni 2000 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring gekregen als all-round gezelschapsdierenarts. Daarnaast heb ik mij extra toegelegd op de interne geneeskunde met als aandachtspunten de nefrologie (ziektekunde van de nieren), algemene cardiologie (ziektekunde van het hart), endocrinologie (schildklier, suikerziekte, ziekte van cushing). Ook voor de dermatologie (huidziekten) kunt u bij mij heel goed terecht. De cavias en konijnen worden steeds populairder als huisdier. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat ik volledig op de hoogte ben van nieuwe inzichten in de geneeskunde van deze dieren. Het is fantastisch dat we steeds meer kunnen betekenen voor de gezondheid van onze huisdieren doordat de kennis van diergeneeskunde almaar toeneemt. Het corrigeren van een te hoge bloeddruk bij bijv katten is hier een voorbeeld van. Het komt vooral bij oudere katten en honden veel vaker voor dan men denkt. Als de bloeddruk vervolgens naar beneden gecorrigeerd wordt, voelen ze zich een stuk beter en dit is heerlijk om te zien. Ook de eigenaar achter het dier speelt een grote rol in mijn werkplezier. Ik vind het belangrijk de mensen het gevoel te geven dat ze terecht kunnen voor allerlei vragen en dat ze goed begeleid worden bij het gezond houden of het beter worden van hun huisdier.

 

    Marijke Broekhuisen, dierenartsMijn naam is Marijke Broekhuisen. Sinds 1 oktober 2016 ben ik werkzaam bij Dijkstra Dierenkliniek. Nieuw als gezelschapsdierenarts hier, maar al weer 12 jaar werkzaam in de praktijk elders in het land. Mijn passie in de diergeneeskunde is het opereren en waar dat kan en een aanvulling is, via de laparoscopie (met behulp van een kijkoperatie). De sterilisatie van de hond door middel van een kijkoperatie, oftewel de laparoscopische sterilisatie, heb ik al heel vaak gedaan, en ik blijf het heerlijk vinden om te doen. Gelukkig kan ik ook in deze kliniek laparoscopsich steriliseren.
En dan de interne geneeskunde: U herkent het vast wel, als een dier ziek is spelen vaak veel factoren een rol. Door goed naar uw verhaal te luisteren, een gedegen lichamelijk onderzoek en eventuele verdere onderzoeken uit te voeren, stel ik samen met u het meest optimale behandelplan op. Het oplossen van deze diergeneeskundige puzzels is iedere keer weer een interessante uitdaging waar ik vol voor ga.
Op deze nieuwe werkplek kan ik met mijn passie voor chirurgie en de algemene diergeneeskunde heerlijk uit de voeten.
Heeft u zorgen over u huisdier of wilt u weten of u op de goede weg zit? Ik help u graag!

    Kiki O'Hagan, dierenartsassistente /paraveterinair

 

 

kiki2.png

 

Mijn naam is Kiki Vos-O'Hagan en vanaf januari 2008 ben ik te vinden bij Dijkstra Dierenkliniek. Ik begon met mijn eindstage en nadat ik in mei 2008 mijn diploma Paraveterinair heb gehaald heb ik meteen een baan gekregen.

Behalve dat u mij achter de balie of aan de telefoon tegen komt doe ik ook nog vele andere dingen, zo maak ik röntgenfoto's, doe ik laboratorium onderzoek, ik verzorg de dieren in de opname, ik begeleid de dieren die geopereerd worden onder narcose en verzorg ze als ze weer wakker worden.

Thuis heb ik  twee katten Amber (Oosters korthaar) en Blossom (Siamees) en hondje Sookie (Chinese Naakthond Powderpuff). 

In het pand van Dijkstra Dierenkliniek is ook mijn trimsalon gevestigd. Voor meer informatie kijkt u bij aanvullende diensten. 

 

  

       Bianca Cabri,  dierenartsassistente/paraveterinair

 

Bianca.jpg

 

Hallo, ik ben Bianca Cabri, getrouwd met Marc en samen hebben wij twee zonen Ruben en Marijn. Bij ons wonen ook twee Brits Kortharen; kater Casper en poes Vjutah en onze chihuahua's Sammy en Duco. De veelzijdigheid van het vak 'dierenartsassistente' met als kern natuurlijk de liefde voor de dieren geeft mij veel voldoening. 

 

Recent nieuws

In juni doen wij ook mee met de landelijke actie, juni de maand van de chip. In deze maand kun je je huisdier laten chippen voor maar €28 euro. Ook controleren wij gratis of het chipnummer en de registratie van je huisdier nog klopt.

Juni de maand van de Chip

In juni doen wij ook mee met de landelijke actie, juni de maand van de chip. In deze maand kun je je huisdier laten chippen voor maar €28 euro. Ook controleren wij gratis of het chipnummer en de registratie van je huisdier nog klopt.

Lees meer