026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Dieren » Ik heb een hond » Vaccineren » Vaccinatiespreekuur

Vaccinatiespreekuur

Vaccinatiespreekuur bij Dijkstra Dierenkliniek

In de humane geneeskunde gaat vaccineren als volgt: 100 mensen gaan op een rij staan met de arm klaar en de arts komt even langs om een prikje te geven. Geen onderzoek of vragen. Het is wel noodzakelijk dat een mens of dier klinisch gezond is vooraleer gevaccineerd kan worden, maar mensen kunnen aangeven wanneer iets niet goed is. Bij dieren is dit vaak moeilijker en soms ziet u als baasje niet alles. Daarom wordt uw dier even snel nagekeken voor vaccinatie. Vaak is er ook niet meer nodig dan dat.  Dijkstra Dierenkliniek wil u daarom het vaccinatie-spreekuur aanbieden.
 

Wat kunt u verwachten?
1. Een snel algemeen onderzoek.
2. Goedkoop vaccineren voor 28 euro per vaccin (honden en katten vanaf 1 jaar). Met uitzondering op de Rabiës vaccinatie, deze is 36 euro.
3. Goedkoop chippen en registreren voor 36 euro met de BackHome unieke chip.
4. Indien nodig, advisering voor vervolgafspraak. Indien gezond; gratis maand Petplan verzekering
 

Wat kunt u niet verwachten?
Uitgebreide onderzoeken of overleg en vraagmomenten met de dierenarts. 
Hiervoor kunt u echter altijd op andere momenten op afspraak terecht bij Dijkstra Dierenkliniek. Het welzijn van uw dier en een uitgebreide jaarlijkse gezondheidscontrole blijven belangrijk. Dus mocht u vragen hebben of indien wij bijzonderheden constateren bij het onderzoek van uw dier, dan adviseren wij u een afspraak te maken voor een consult.
 

Voorwaarden
Dit geldt alleen voor dieren die de volledige puppy- of kittenvaccinaties gehad hebben. Voor de vaccinaties hebben wij uw gegevens en de gegevens van uw huisdier nodig. Bent u nog niet eerder bij ons geweest, dan dient u deze gegevens bij ons te laten vastleggen.  
 

Wanneer?
Iedere eerste woensdagmiddag van de oneven maand van 15u tot 16u. (Januari-Maart-Mei-Juli-September-November)
Iedere eerste zaterdag van de oneven maand van 11u30 tot 12u30. (Januari-Maart-Mei-Juli-September-November)
 

  

Hoe?
U kunt een afspraak maken via het telefoonnummer 026-38 301 38.
Binnenlopen mag ook, maar klanten met een afspraak gaan voor.
 

Het blijft natuurlijk ook nog steeds mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie zoals u nu gewend bent. Zo krijgt u zeker de mogelijkheid om al uw vragen te stellen of problemen aan te kaarten. Bent u nog niet eerder bij ons geweest, gelieve dan wel een afspraak te maken.