026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Aanvullende diensten » Weight Reduction Programma

Weight Reduction Programma

Helaas zijn maar liefst meer dan 35% van onze huisdieren te dik. Doet u ook mee met het Sanimed Weight reduction programma?

U kunt een afspraak maken bij onze paraveterinairen Bianca en Kiki. Bij de eerste afspraak wegen we uw huisdier om zo passend advies geven over het streef gewicht van uw huisdier en hoe we uw huisdier hier op kunnen krijgen. We plannen regelmatig controle afspraken in om te wegen en de voedingshoeveelheid aan te passen. In het programma voert u uw huisdier de weight reduction brokken van Sanimed. Mocht uw huisdier een andere voeding krijgen dan kunnen we voor u het programma aanpassen.

Het weight reduction programma is een gratis service van Dijkstra Dierenkliniek. U kunt ons bellen (026-3830138) voor een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

weight reductionprogramma.jpg

Recent nieuws

Tips voor een RELAXTE jaarwisseling

Sinterklaas is nog niet eens in het land (al wordt er wel heel wat pepernoten weggesnoept :)) maar voor onze huisdieren wordt het al weer tijd om aan Oud en Nieuw te denken! Ook 2019 wordt ongetwijfeld knallend ingeluid en daar raken veel dieren van in paniek. Er zijn twee manieren om uw huisdier gedurende deze periode te begeleiden: met de lange en met de korte termijn aanpak. De lange termijn aanpak kunt u het beste al voor de Sinterklaas mee beginnen!

Lees meer