026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Aanvullende diensten » Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice: Frisse Neuzen

Sinds januari 2012 is Dijkstra Dierenkliniek een samenwerking met Judith Heuves van hondenuitlaatservice Frisse Neuzen begonnen. Veel mensen hebben door drukte soms even geen tijd er met de hond op uit te gaan. Judith neemt uw hond graag mee voor een flinke wandeling. 

Frisse neuzen is een hondenuitlaatservice in Arnhem in de wijk Schuytgraaf. Wij werken in Arnhem, Elst, Huissen, Driel en Velp. De honden worden in kleine groepen uitgelaten, zodat er voor ieder dier voldoende aandacht is. Verder bieden wij vervoer van uw huisdier, bijvoorbeeld naar de dierenarts of de trimsalon. Ook voor de verzorging van uw huisdier tijdens uw vakantie kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer informatie op


                                                        www.frisseneuzen.nl

 

auto judith.jpg

 


 

Recent nieuws

Wist u dat titeren ook bij Dijkstra Dierenkliniek mogelijk is? Met de vaccicheck kunnen we een titerbepaling doen waarmee we  testen of de 'cocktail' vaccinatie nog voldoende bescherming biedt of dat herhaling weer nodig is.

Titeren- Vaccineren op maat!

Wist u dat titeren ook bij Dijkstra Dierenkliniek mogelijk is? Met de vaccicheck kunnen we een titerbepaling doen waarmee we testen of de 'cocktail' vaccinatie nog voldoende bescherming biedt of dat herhaling weer nodig is.

Lees meer