026 38 301 38   Bergamotte 1 | 6846 HP Arnhem. Geopend vanaf 08.30 uur

U bevindt zich hier: Home » Aanvullende diensten » Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice: Frisse Neuzen

Sinds januari 2012 is Dijkstra Dierenkliniek een samenwerking met Judith Heuves van hondenuitlaatservice Frisse Neuzen begonnen. Veel mensen hebben door drukte soms even geen tijd er met de hond op uit te gaan. Judith neemt uw hond graag mee voor een flinke wandeling. 

Frisse neuzen is een hondenuitlaatservice in Arnhem in de wijk Schuytgraaf. Wij werken in Arnhem, Elst, Huissen, Driel en Velp. De honden worden in kleine groepen uitgelaten, zodat er voor ieder dier voldoende aandacht is. Verder bieden wij vervoer van uw huisdier, bijvoorbeeld naar de dierenarts of de trimsalon. Ook voor de verzorging van uw huisdier tijdens uw vakantie kunt u bij ons terecht. Kijk voor meer informatie op


                                                        www.frisseneuzen.nl

 

auto judith.jpg

 


 

Recent nieuws

Tips voor een RELAXTE jaarwisseling

Sinterklaas is nog niet eens in het land (al wordt er wel heel wat pepernoten weggesnoept :)) maar voor onze huisdieren wordt het al weer tijd om aan Oud en Nieuw te denken! Ook 2019 wordt ongetwijfeld knallend ingeluid en daar raken veel dieren van in paniek. Er zijn twee manieren om uw huisdier gedurende deze periode te begeleiden: met de lange en met de korte termijn aanpak. De lange termijn aanpak kunt u het beste al voor de Sinterklaas mee beginnen!

Lees meer